Besparen

Besparen op vaste lasten

Wilt u besparen op uw vaste lasten? U kunt geld besparen door te consuminderen, maar ook door regelmatig uw producten te controleren. Met BespaarWijzer trachten wij de consument te helpen om op een makkelijke en eenvoudige manier te besparen. Wist u dat een Nederlands gezin gemiddeld €1.621,= per jaar kan besparen?

Met het invullen van de module krijgt u binnen enkele minuten krijgt u voor u relevante bespaartips. Zonder dat u zelf alles hoeft uit te zoeken of hoeft te budgetteren. U ziet op welke vaste lasten u kunt besparen en kunt direct online overstappen. Wilt u meer weten over de producten waar u op kunt besparen via BespaarWijzer? Dit zijn de producten die zijn opgenomen op BespaarWijzer.

Autoverzekering

De kosten van een eigen auto zijn doorgaans aanzienlijk. Zoekt u mogelijkheden voor besparen op autoverzekering? Een Nederlandse consument kan gemiddeld € 116 per jaar besparen op de premie van de autoverzekering. Kijk bij onze besparingstips voor de autoverzekering.

Energie

Wilt u op energie besparen? U kunt uw gebruik verlagen. Maar het is aan te raden om uw huidige energieleverancier eens tegen het licht te houden. Een Nederlands gezin kan gemiddeld € 488 per jaar besparen door van energieleverancier over te stappen.

Internet, bellen en TV

Besparen op internet en besparen op belkosten kan makkelijker dan de meeste consumenten denken. Door telecombedrijven te vergelijken bespaart een huishouden € 150 per jaar op internet, bellen en TV. Vul de BespaarWijzer in voor telecom aanbieders vergelijken.

Rechtsbijstandverzekering

Niet alle Nederlanders hebben een rechtsbijstandverzekering. Heeft u deze wel? De kosten zijn doorgaans vele honderden euro's per jaar. Overstappen levert de consument gemiddeld € 224 per jaar op. Ga rechtsbijstandverzekeringen vergelijken via de BespaarWijzer.

Reisverzekering

De meeste Nederlanders hebben een reisverzekering, en vaak een doorlopende reisverzekering. Besparen op reisverzekering loont de moeite, u verdient er gemiddeld € 166 per jaar mee.

Spaarrekening

De spaarrentes zijn relatief laag. Het is dan nog belangrijker om voldoende rente voor uw spaargeld te ontvangen. Op BespaarWijzer kunt u spaarrekeningen vergelijken. Sparen met de hoogste rente levert u € 164 per jaar op.

Woonverzekering

Bijna iedereen heeft een woonverzekering (inboedelverzekering, opstalverzekering en aansprakelijkheidsverzekering). Besparen op woonverzekering levert een gezin gemiddeld € 128 per jaar op.

Zorgverzekering

Alle Nederlanders zijn verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Door zorgverzekeraars te vergelijken, kunt u besparen op zorgverzekering. Afhankelijk van uw dekking kunt u gemiddeld € 185 per jaar besparen op uw zorgpremie.

Wilt meer weten over de herkomst van bovenvermelde mogelijke besparingen? Kijk op Gemiddelde besparing € 1.621 per jaar.