Cadeaukeuzekaart.nl – bespaar op het geven en krijgen van cadeau’s

Cadeaus vragen en geven is vaak niet het gemakkelijkste dat er is.

Wat geef je iemand die alles al heeft en wat vraag je voor cadeau aan zonder lastig te zijn?

De cadeaukeuzekaart biedt een oplossing: Door met meerderen cadeaukeuzekaarten te geven kan degene die deze krijgt ze combineren tot cadeaukaarten naar keuze.

Of: door cadeaukeuzekaarten te vragen als geschenk geef je een gemakkelijke suggestie die een stuk fijner ervaring wordt dan het geven van geld. Een extra voordeel is dat door aan meerdere mensen een cadeaukeuzekaart te vragen direct een hoger budget beschikbaar is. Hierdoor hoef je niet bij te betalen – zoals vaak bij ‘gewone’ cadeaukaarten het geval is – als je iets duurders wilt kopen.

De procedure is misschien even wennen maar wel erg gemakkelijk. Je bestelt een cadeaukeuzekaart met een door jou gekozen waarde opĀ cadeaukeuzekaart.nl. Deze kaart is bij verzending nog niet geactiveerd zodat deze niet per ongeluk door iemand anders verzilverd kan worden.

Nadat je de kaart hebt ontvangen kun je deze activeren doormiddel van een e-mail die je inmiddels van cadeaukeuzekaart.nl hebt ontvangen.

Degene die je de kaart hebt gegeven kan de cadeaukeuzekaart vervolgens op de website inwisselen voor een andere cadeaukaart die besteed kan worden bij de verkoper naar keuze.

 

Bespaarwijzer website van het jaar 2014

De website BespaarWijzer.nl is genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing 2014, categorie Vergelijking. Deze verkiezing is een van de meest bekende Nederlandse publieksprijzen voor websites. Er wordt gekeken naar kwaliteit en inhoud. En niet door een ingewikkelde vakjury, maar door diegenen waarom het draait; de bezoekers. Jaarlijks worden er bijna 900.000 stemmen vergeven.

Welke website vindt u het beste?

Wat zijn volgens het Nederlandse publiek de beste en populairste websites van 2014? Ook dit jaar kunnen consumenten weer stemmen. Wordt BespaarWijzer Website van het Jaar? U kunt van 29 september tot en met 7 november a.s. aangeven welke website u het beste vindt. En als u stemt, maakt u trouwens kans op mooie prijzen.