Veelgestelde vragen

Wat is BespaarWijzer?
BespaarWijzer is een handige website waar consumenten makkelijk kunnen besparen op hun vaste lasten. In één minuut kan je circa 10 producten vergelijken en krijg je een gratis en persoonlijk bespaaradvies. Hierna kan je direct overstappen en zo gemiddeld €1.621 per jaar besparen.
Bekijk het media overzicht voor artikelen over BespaarWijzer.

Hoe werkt BespaarWijzer?
Op basis van enkele kerngegevens (zoals postcode en gezinssamenstelling) en huidige producten krijgt de consument in één minuut een bespaaradvies. De consument ziet waarop zij/hij het meest kan besparen en kan direct online overstappen.

Voor wie is BespaarWijzer bedoeld?
BespaarWijzer is voor alle consumenten in Nederland.

Is BespaarWijzer een gratis dienst?
Ja, BespaarWijzer is gratis voor consumenten. BespaarWijzer kan blijven bestaan doordat zij in sommige gevallen een vergoeding krijgt voor een doorverwijzing naar een productaanbieder, kijk op pagina vergelijking voor meer informatie.

Waarom BespaarWijzer?
Wij Nederlanders kijken te weinig rond voor het vergelijken en besparen op onze vaste lasten. Zo laten wij gemiddeld €1.621 per jaar liggen. Door de overvloed aan reclames en vergelijkers zien wij door de bomen het bos niet meer, en is het niet meer duidelijk waar je nu precies op kan besparen. Met BespaarWijzer wordt besparen makkelijk en snel. In één minuut krijg je direct een gratis, persoonlijk en compleet bespaaradvies. Je ziet op welke vaste lasten kunt besparen en kunt direct online overstappen.

Hoe komt een bespaaradvies tot stand?
BespaarWijzer heeft koppelingen met verschillende vergelijkers en bronnen, zodat snel een compleet advies kan worden gegeven. Voor meer info, kijk op pagina vergelijking.

Hoe actueel is de informatie op de site?
De gebruikte data is actueel, aangezien wij met directe koppelingen met verschillende gerenommeerde partners werken.

Hoe onafhankelijk is BespaarWijzer?
De vergelijking komt 100% onafhankelijk en objectief tot stand. Voor meer info, kijk op pagina vergelijking. Hiernaast is BespaarWijzer zelf 100% onafhankelijk (zie team).

Hoe volledig is BespaarWijzer?
BespaarWijzer streeft naar 100% volledigheid. Wij werken met verschillende gerenommeerde partners samen om dit te bereiken en dekken nagenoeg de hele markt af. Voor meer info, kijk op pagina vergelijking.

Zijn mijn gegevens veilig bij BespaarWijzer?
BespaarWijzer slaat geen persoonlijke gegevens op. Wel worden bepaalde gegevens anoniem opgeslagen en geanalyseerd om deze dienst nog beter te maken. Kijk op pagina veilig en privacy en cookies.

Hoe kan ik BespaarWijzer bereiken?
Zie pagina contact