Internet, bellen en TV

  Top 3 Besparingen voor energie

Top 3 Aanbieders Besparing per jaar
1. Telfort € 203,66 Bespaar
2. Online € 183,49 Bespaar
3. Scarlet € 171.07 Bespaar

Dit is de top 3 van de meest geadviseerde aanbieders met de hoogste besparing op basis van 1.861 gegeven bespaaradviezen omstreeks 25 augustus 2013.

De genoemde bedragen zijn het gemiddelde bedrag waarmee een consument kan besparen met het overstappen naar de genoemde aanbieder.

Over internet, bellen en TV

Door telecomdiensten samen te voegen komt de maandelijkse factuur lager uit. Een populair pakket van diensten is internet, bellen en TV in één. Dit bespaart niet alleen geld, maar biedt ook gemak.

Indien u alle drie de diensten afneemt bij dezelfde provider, kunt u profiteren van scherpe tarieven. Het pakket wordt aangeboden onder de naam triple play of gewoon als alles-in-1. Neemt u deze diensten nog steeds los af van verschillende providers? Dan wordt het tijd om geld te gaan besparen door alles samen te voegen.

Het unieke van bespaarwijzer.nl is dat u de vergelijking niet hoeft te beperken tot de telecomdiensten. U kunt één formulier invullen en wij geven u een overzicht van wat u kunt besparen op verzekeringen, energie, sparen en telecommunicatie samen.Overstappen van internetabonnement

Alles in 1

Besparen met alles in een

Providers