Over ons

Wat is BespaarWijzer?

BespaarWijzer is de eerste totaalvergelijker van Nederland en geeft consumenten binnen 1 minuut een gratis persoonlijk bespaaradvies.

Waarom BespaarWijzer?

Wij kijken te weinig rond voor vergelijken en besparen op onze vaste lasten. Volgens onderzoek laten wij gemiddeld maar liefst euro 1.621 per jaar liggen. Door de overvloed aan reclames en vergelijkers zien wij door de bomen het bos niet meer, en is het niet meer duidelijk waar je nu precies op kunt besparen. Met Bespaarwijzer wordt besparen makkelijk en snel. In een minuut krijgt u direct een gratis, persoonlijk en compleet bespaaradvies. U ziet op welke vaste lasten u kunt besparen en kunt direct online overstappen.

Onze missie: "Iedereen kan besparen"

Wij willen op een laagdrempelige manier meer consumenten laten besparen. Dit door middel van het inzicht geven in de mogelijkheden voor besparen, ook als het advies kan zijn om niets te doen.

Onze visie: "Wij maken besparen makkelijk"

  - Een totaaloverzicht van alle producten
  - Makkelijk & snel
  - Persoonlijk advies met direct inzicht in besparingsmogelijkheden
  - Onafhankelijk en volledig (zie Vergelijking)

Wat doen wij voor de consument?

Op Bespaarwijzer.nl kunnen consumenten verschillende producten vergelijken. De vergelijkingen op BespaarWijzer worden verzorgd door gerenommeerde partnerbedrijven en vinden plaats op basis van onafhankelijkheid. BespaarWijzer streeft naar 100% volledigheid. De aanbieders van de getoonde producten hebben geen belang in BespaarWijzer. Het gebruik van de website is gratis voor consumenten.

In de maatschappij

BespaarWijzer streeft naar een maatschappelijk betrokken rol. Daarom nemen wij deel aan Nudge en zijn wij sponsor van sportvereniging Koninklijke HFC te Haarlem. Verder hebben wij een samenwerking met magazine Genoeg: voor iedereen die meer wil doen met minder.

Genoeg Nudge

Contact / Team / Pers