Veilig

Uw computer

Uw gegevens op uw computer:
De gegevens die u invult, worden opgeslagen in een cookie op uw computer. Op die manier kunt u gemakkelijk een nieuw (aangepast) bespaaradvies aanvragen en hoeft u niet steeds opnieuw uw gegevens in te voeren. Als u wilt dat dit cookie met uw gegevens verwijderd worden, klik dan op de knop "maak formulier leeg" of klik hier.

Onze website

Uw persoonlijke gegevens blijven anoniem:
Wij slaan alleen de 4 cijfers van uw postcode, uw leeftijdscategorie en uw gezinssamenstelling op.
Deze gegevens zijn niet herleidbaar naar een persoon en/of huishouden. Uw privacy is gewaarborgd.

Uw gegevens op onze server:
Dit werkt zoals veel websites op internet. Uw persoonlijke gegevens worden alleen tijdelijk opgeslagen voor technische doeleinden. Zo kunnen wij iedereen snel en een goed persoonlijk bespaaradvies blijven geven, ook bij drukte. Binnen enkele uren worden alle gegevens anoniem gemaakt, deze gegevens zijn niet naar een persoon en/of huishouden herleidbaar. De website draait op een continue beheerde server van de grootste server provider van Nederland, FXW.

De verbinding met de server:
U kunt alleen een bespaaradvies aanvragen via een versleutelde verbinding. Hierbij wordt dezelfde methode gebruikt als bij online bankieren. De versleuting heeft een encryptie met 256 bits.

Realtime online security check van onze server:
Als u twijfelt of onze website is aangevalen kunt u altijd realtime kijken of bedrijven als Google, Norton, etc onze website als goedaardig beschouwen. Ook wordt er een check gedaan of onze website ergens op een blacklist voorkomt.
- 1. sucuri.net - klik voor realtime check
- 2. urlvoid.com - klik voor realtime checkPartners

Uw deelname aan onze nieuwsbrief of social media:
Indien u deelneemt aan onze nieuwsbrief of social media, dan worden uw gegevens (meestal alleen uw naam en/of e-mail adres) opgeslagen in het betreffende medium. Voor de nieuwsbrief is dit YMLP, voor social media is dit bijvoorbeeld Facebook of Twitter.

Uw gegevens bij partners:
Indien u, via ons, een partner bezoekt (zoals bijvoorbeeld een aanbieder), kijk dan goed hoe zij omgaan met uw gegevens. Dit zijn gerenomeerde partners, dus deze informatie moet duidelijk vindbaar zijn en voldoen aan de geldende richtlijnen.